fbpx

***   SPŁACASZ KOMORNIKA?   MASZ DŁUGI?   RATUNKIEM JEST OGŁOSZENIE  ***   UPADŁOŚCI KONSUMENCKIEJ   ***   OBSŁUGUJEMY KLIENTÓW Z CAŁEGO KRAJU     ***    ZADZWOŃ TEL. 665 392 756  ***   POMOGLIŚMY JUZ WIELU OSOBOM Z CAŁEGO KRAJU! 

Opinie

 Twoja opinia

Antoni29.06.2021 22:11

Polecam nieocenioną pomoc p.Piotra przy ubieganiu się o upadłość konsumencką. Doradzi, wytłumaczy, pomoze pobrać raporty z baz dłużników i zgromadzić niezbędne dokumenty. Jeszcze raz polecam!

Katarzyna05.03.2021 10:13

Bardzo dziękuję za pomoc w odzyskaniu prowizji od spłaconych kredytów, prawdę mówiąc nie wierzyłam ze się uda 🙂 🙂 🙂

Zygmunt12.11.2020 10:35

Polecam wszystkim przeprowadzenie upadłości konsumenckiej przez trojnar-finanse.pl

Kinga25.10.2020 13:49

Po ok 2 mies otrzymałem zwrot prowizji w wyliczonej wcześniej kwocie – dziękuję

wioletta22.09.2020 17:55

polecam pozyczki pozabankowe na oswiadczenie

Marcin11.09.2020 22:12

Jeżeli potrzebujecie uzyskac sprawnie i na dobrych warunkach kredyt hipoteczny to warto skorzystać z tego biura bo naprawde pomagają uzyskać finansowanie pomimo różnych zawirowań w historii kredytowej i otrzymywanych dochodach 🙂

Zdzisław15.08.2020 18:35

Uzyskałem pomoc w przeprowadzeniu upadłości konsumenckiej i polecam wszystkim tą firme

Aleksandra10.08.2020 08:55

bardzo skutecznie i szybko pomagają odzyskać prowizję od pozabankówek

Aga30.07.2020 11:04

Nie udało się uzyskać kredytu ale pomogli mi otrzymać zwroty prowizji z kilku banków w kwocie o wiele większej niż potrzebowałam P O L E C A M 🙂 🙂 🙂

Hubert23.07.2020 11:35

Skorzystałem z usługi odzyskiwania prowizji, poczekałem 2 miesiące i otrzymałem kwotę o której nawet nie miałem pojęcia że moge takie pieniądze odzyskac z tytułu pobranych prowizji przez banki oraz jakieś nierozliczone wczesniej ubezpieczenia DZIĘKUJĘ

Igor16.07.2020 20:45

Robią bardzo dobrze i tanio upadlość konsumencką

Agata13.07.2020 08:49

Serdecznie dziekuję za odzyskaną powizje

Zofia29.06.2020 18:10

Złozylam  wniosek o upadlość i jestem bardzo zadowolona z pomocy w sytuacji w jakiej się znalazłam

 

 

Stanisława31.05.2020 11:15

Dziękuję za odzyskanie prowizji i ubezpieczenia od spłaconego kredytu

Olga06.05.2020 16:12

Firma godna polecenia za podejście do klienta i oczywiście załatwienie mojej sprawy.Miła obsługa i pełen profesjonalizm dziękuję i polecam

Orysia27.02.2020 16:03

Bardzo dobra

Zbyszek13.01.2020 17:52

Takie usługi to ja rozumiem. Trojnarfinanse odzyskało dla mnie w ciągu kilku tygodni zwrot prowizji od spłaconych wcześniej kredytów w kwocie ponad 15 tys. Dziękuję, bo szczerze mówiąc nie liczyłem że się cokolwiek odzyskam.

Barbara29.11.2019 10:45

Firma Trojnar Finanse jest godna polecenia obsluga bardzo kompetentna miła i pomocna bardzo polecam

Agata28.11.2019 08:59

Polecam! Miła obsługa, beż żadnego problemu w kilka godzin otrzymałam gotówkę. Pozdrawiam?

Agnieszka27.11.2019 18:10

Solidna firma przyjemna obsługa z szacunkiem podchodzą do każdego klienta .polecam

Marta06.10.2019 17:54

Polecam złożyć wniosek o upadłość za pośrednictwem Pana Piotra, który jako jedyny wytłumaczył mi szczegóły całego procesu i poświęcił prawie godzinę na rozmowę telefoniczną ?

Krystyna02.10.2019 14:48

Jestem pod wrażeniem miła atmosfera i obsługa profesjonalnosc w każdym detalu polecam

Mirosław24.09.2019 09:04

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Anna22.09.2019 15:20

Nie do końca wierzyłam ale się udało. Odzyskałam w niecałe 3 mies 5 tys prowizji z kredytu spłaconego kilka lat temu. Dziękuję i polecam.

Ola15.09.2019 16:40

pełen profesjonalizm w działaniu ?

ZOFIA02.09.2019 11:26

Złożyłam za pośrednictwem TROJNARFINANSE wniosek o upadłość, teraz tylko czekam na efekt końcowy, przynajmniej nikt już teraz do mnie nie dzwoni 100 razy dziennie i nie straszy kolejnym komornikiem jak nie zapłacę zaległości.
Oczywiście polecam Pana Piotra, który potrafi znaleźć rozwiązanie w każdej sytuacji. ?

Zbyszek29.08.2019 13:50

Szybko, sprawnie i co najważniejsze……tanio i bez zbędnych dokumentow

Paweł23.07.2019 22:35

Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.

Ewelina13.06.2019 10:28

Miła obsługa, polecam wszystkim ?

Andżelika18.05.2019 21:09

Polecam , profesjonalne podejście szybkie rozwiązanie w trudnych sytuacjach finansowych. JESZCZE RAZ POLECAM
!!!

Katarzyna28.02.2019 10:26

Miła obsługa i profesjonalna

Magdalena30.01.2019 17:07

Bardzo polecam każdemu. Profesjonalna i szybka obsługa, aż chce się wracać. Dużo różnych rowiązań wszelkich problemów finansowych w jednym miejscu i miłej atmosferze. Bez zbędnych pytań i donoszenia tysiąca dokumentów. Pan Piotr to prawdziwy códotwórca:)

Asia03.01.2019 09:54

jak to jest ze jak chodziłam sama po bankach to nie miałam zdolnosci a przez biuro w łańcucie otrzymałam super kredyt konsolidacyjny, dziękuję i polecam polecam bo jestem mega zadowolona ? ? ?

Lucyna18.12.2018 14:55

Bardzo rzetelnafirma,pomocna w trudnych sytuacjach życiowych ,miła obsługa ,szczerze polecam ,dla pana Piotra nie ma rzeczy niemozliwych,pozdrawiam

Paulina11.12.2018 18:11

POLECAM! Profesjonalna OBSŁUGA, wszystko szybko i sprawnie. Mimo wpisu w BIK, pieniądze dostałam w ciągu 24 h.

Anna10.12.2018 15:13

Bardzo polecam jestem zadowolona z obsługi.Szybko i bezproblemu.

Barbara17.10.2018 13:04

Wszystko w jednym miejscu a do tego bardzo miła i profesjonalna obsługa

Agnieszka19.07.2018 14:04

Swietny kontakt z doradca , poeniadza na koncie w 24h. Dziekuje za pomoc, oby wiecej takich Firm i takich doradcow?

Edyta16.07.2018 13:58

Polecam ,obsługa bardzo sympatyczna ,mimo mojej złej historii kredytowej biuro pomogło ?

Agnieszka12.07.2018 16:20

Bardzo polecam. Miła i sprawna obsługa, bardzo pomocni konsultanci. ? Cały proces przebiegł sprawnie a przelew na konto w niespełna 24 godziny ?

Barbara06.07.2018 08:45

Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia nad upadłością konsumencką to polecam biuro TROJNAR FINANSE w Łańcucie. Trwało to wszystko trochę ponad rok, ale w końcu otrzymałam wyrok o ogłoszeniu upadłości (bez planu spłaty wierzycieli). Dziękuję za pomoc.

Anna28.06.2018 09:31

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Polecam wszystkim potrzebującym pilnie gotówki.

Sylwek18.04.2018 15:39

Szybko i miło

dominik30.03.2018 12:07

maksymalna jaka mozna wystawic pełęn profesjonalizm !

Bogusława27.03.2018 10:57

Serdecznie polecam wszystkim szukającym taniego kredytu!!!

Andrzej21.03.2018 10:26

Jak najbardziej polecam. Szybko sprawnie i bez problemowo..

Agnieszka i Janusz21.03.2018 10:20

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi!! Pan Piotr to profesjonalista!!! Bardzo polecamy korzystanie z usług Pana Piotra!!

Świętosława16.03.2018 15:36

Szanowni Państwo. Bardzo jestem zadowolona z waszej pomocy oraz naszej współpracy.

Elzbieta01.02.2018 10:47

Dzięki. Panu. Zrealizowalam. Swoje. Marzenia dziękuję. za pomoc. Panie. Piotrze

Elżbieta01.02.2018 10:41

Dziękuję. Bardzo.Panie. Piotrze! jest Pan wspaniałym. Doradcą,

.Magdalena17.01.2018 17:49

Bardzo fajnie przebiegła pożyczka, ja jestem zadowolona, Pan Piotr bardzo mi pomógł

Jerzy31.12.2017 10:12

Rzetelna firma !!!

Jakub12.12.2017 09:58

Mila obsluga wszystko szybko sprawnie zalatwione ?

Ania Marcin11.12.2017 16:16

Sprytnie szybko polecam

Ania K.09.11.2017 11:50

polecam wszystkim którzy mają problemy z uzyskaniem pożyczki

Wacek31.10.2017 17:08

moja opinia jest bardzo pozytywna

Basia29.10.2017 15:31

Bardzo solidna firma. Polecam. Ile chcialam dostalam bez żadnych komplikacji. Jestem zadowolona z obslugi.

Agata25.10.2017 15:03

Rewelacyjny pan Piotr jezeli chodzi o obsluge.polecam!

janusz23.10.2017 22:53

przyszedlem bo chcialem pozyczke pozabankowa bo wszyscy mowili ze mam gdzies jakies wpisy a trzeba mi bylo szybko na wegiel ale oni zalatwili mi kredyt na cztery tysiace w banku i to na sam dowod

Szczęśliwa po latach22.10.2017 14:24

Nie wierzyłam że to jest możliwe, gdyż od kilku lat moje długi były spłacane przez komornika a we wszystkich bazach KRD, BIG miałam niekorzystne wpisy. Jednak zgodnie z zapewnieniami, otrzymałam potrzebną pożyczkę w kwocie 22 000 bez konieczności dokumentowania dochodów, którą spłaciłam całość zadłużenia i komornik nie pobiera mi już żadnych pieniędzy z konta, a rata jest naprawdę niewielka jak na pożyczkę pozabankową. Teraz wiem, że cuda się zdarzają i każdy może otrzymać swoją szansę na wyjście z kłopotów finansowych – wystarczy tylko skorzystać.

Pozdrawiam niezdecydowanych którzy stracili nadzieję na wyjście z długów.

klient25.09.2017 10:40

Tak jak obiecywali, moja chwilówka była całkowicie za darmo – ile dostałem tyle oddałem bez jakichkolwiek kosztów. Szkoda tylko, że inne firmy nie mają takich pożyczek ? Wszystko czytelnie i na przejrzystych warunkach.

Magda18.09.2017 17:48

Super polecam

Grażyna28.07.2017 09:27

Pan Piotr pomógł mi w trudnej sytuacji finansowej. Można w 100% mu zaufać oraz powierzyc swoje problemy.

Podziękowanie za pomoc21.06.2017 13:06

Moja sytuacja wydawała się bez szans na rozwiązanie. Dzięki pomocy TROJNARFINANSE wyszłam z kłopotów finansowych i stanęłam na nogi. Polecam w 100% placówkę w Łańcucie przy ul. Piłsudskiego 10.

Aneta16.06.2017 13:11

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Piotra jako profesjonalnego, rzeczowego doradcę, a zarazem niesamowicie pogodnego i sympatycznego
Indywidualne podejście, zaangażowanie i obiektywność, każda kwestia wyjaśniona od podstaw.
Nawet w tak trudnej sytuacji jak nasza Pan Piotr potrafił zdziałać cuda.
Po prostu właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Zbyszek z Tarnowa10.05.2017 23:13

Miałem łącznie kilkanaście pożyczek bankowych i pozabankowych. Dokąd mogłem, pilnowałem terminowej spłaty wszystkich moich kredytów zaciągniętych w bankach, często ratując się pozabankowymi, na których z czasem opóźnienia w spłacie wykazywały po 180 dni.
Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, iż pomimo mojej historii kredytowej…. otrzymałem KREDYT KONSOLIDACYJNY w BANKU. Nieprawdopodobne, gdyż wszystkie banki w których szukałem pomocy, widząc moją historię spłat i bieżące opóźnienia – nawet nie podejmowały wysiłków aby udzielić mi jakiejkolwiek pomocy z zadłużeniem.
Jeżeli jest ktoś, mający podobne problemy do moich, zachęcam do kontaktu z tą firmą – zapewniam, że nie będzie to czas stracony.

sylwia32109.03.2017 09:19

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam

lukasz12.01.2017 21:47

brałem tam kredyt, i polecam, załatwili wszystko jak trzeba na korzystnych warunkach

Karolina Kot09.01.2017 11:19

Potrzebowałam pożyczki. Ze względu na młody wiek dostawałam odmowy w bankach. Gdybym przyszła do biura przy Piłsudskiego 10 w Łańcucie wcześniej – zaoszczędziłabym czasu i nerwów, bo tutaj przy bardzo miłej obsłudze dowiedziałam się które banki udzielają pożyczek dla osób w moim wieku.

Ola Z.06.01.2017 17:34

Myślałam, że nie ma już dla mnie ratunku. Jednak okazało się, że z każdej nawet najtrudniejszej sytuacji można wyjść. Będę polecała Pana Piotra wszystkim moim znajomym, którzy tak jak ja mają kłopoty finansowe. Dziękuję

zadowolony04.01.2017 15:28

są jednak ludzie na tym świecie, którzy realnie starają się pomóc człowiekowi polecam i będę polecał każdemu bo bardzo mi pomogli

Elżbieta29.12.2016 22:31

Dzięki firmie TrojnarFinanse spłaciłam moje przeterminowane chwilówki i teraz spłacam miesięcznie niewielką ratę – polecam innym potrzebującym fachowej porady i pomocy.

Katarzyna19.07.2016 22:42

Miałam problemy z uzyskaniem jakiejkolwiek pożyczki ze względu na moje zadłużenie i pojawiającymi się w ostatnim czasie problemami ze spłatą zobowiązań oraz złą historię w bazach. Dzięki p. Trojnarowi już zmniejszyły się moje raty oraz pozbyłam się chwilówek z problemami. Teraz zgodnie z ustaleniami wspólnie „pilnujemy” mojego BIK-u , aby przez kilka miesięcy go „naprawić” a później dzięki konsolidacji bez dodatkowych kosztów, zmniejszyć raty o połowę oraz dodatkowo otrzymać zwroty ubezpieczeń.

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Zamknij

Skontaktuj się z nami
Oddzwonimy w ciągu 24 godzin!

Oświadczenie 1
Oświadczenie 2
Oświadczenie 3
Oświadczenie 4
Oświadczenie 5